الان دیگر همۀ مردم، به دنبال این هستند که کسب و کارشان را وارد فضای آنلاین کنندبا طراحی سایت، یا راهی برای کسب درآمد از اینترنت پیدا کنند و از طریق اینترنت پولدار شوند! خب در درجۀ اول این افراد به چه چیزی نیاز دارند؟ معلوم است، یک وب سایت! مقاله امروز پرتال، مخصوص افرادی است که ظرفیتهای مادی و غیر مادی فضای آنلاین را درک کردهاند و به دنبال راهی برای درآمد بیشتر هستند.
در واقع امروز میخواهم در مورد یکی از راههای کسب درآمد آنلاین، یعنی استخدام با شما صحبت کنم.
صبر کنید، عجله نکنید! خبر خوب این است، که شما حتی اگر دانش برنامهنویسی و تخصص طراحی سایت هم
نداشته باشید، با ابزاری که امروز به شما معرفی میکنم میتوانید شرکت استخدام خودتان را داشته باشید
و از این طریق کسب درآمد کنید. پس بیایید در مورد درآمد طراحی سایت، بازار کار طراحی سایت و آیندۀ آن
در ایران صحبت کنیم. سپس بررسی کنیم که برای طراح سایت شدن، چه چیزهایی نیاز داریم.
امروز،بیشتر کسب و کارها در حال ورود به دنیای اینترنت هستند و خیلیها به دنبال این هستند که سایت یا
فروشگاه اینترنتی خودشان را راهاندازی کنند. به این ترتیب، میشود گفت که بازار طراحی سایت در حال حاضر داغِ
داغ است و در آینده نیز میتوان به آن امید داشت. باورتان نمیشود؟
اگر باورتان نمیشود خودتان با روش تحقیق کلمات کلیدی ببینید که کلماتی مثل طراحی سایت، شرکت طراحی
سایت، طراحی وب سایت، طراحی وب و . چه جستجوی بالایی در اینترنت دارند! برای مثال عبارت "طراحی
سایت" 14800بار در ماه و عبارت شرکت طراحی سایت1300 بار در ماه جستجو میشود. این آمار نشاندهندۀ این
است که تعداد افرادی که به دنبال راهاندازی سایت هستند خیلی زیاد است. بنابراین، هر کدام از این
جستجوکنندهها، میتواند مشتری احتمالی شما باشد.
بگذارید خیلی ساده به شما بگویم، که هزینهها در بازار طراحی سایت شفاف نیست و هیچ تعرفۀ
مشخصی هم وجود ندارد (متاسفانه)! یعنی برخی شرکتها ممکن است برای طراحی یک سایت ساده از
شما 30 میلیون تومان پول بگیرند و برخی دیگر همان سایت را با 3 میلیون تومان راهاندازی کنند. یک جورهایی
میشود گفت، که هزینۀ استخدام رابطه مستقیمی با انصاف شرکت مورد نظر دارد!
به هرحال با پتانسیل بالایی که این بازار دارد، از راه و روش درست و با قیمتهای منصفانه هم میتوانید درآمد
خوبی داشته باشید. مثلاً فرض کنید، در ماه 2 سفارش طراحی سایت قبول کنید و از هر کدام 2.5 میلیون تومان
دریافت کنید. درآمد ماهانه شما 5 میلیون تومان میشود! فکر میکنم که برای شروع درآمد بسیار خوبی است.
از طرف دیگر، شروع این کار مانند بسیاری از کارهای دیگر پرهزینه نیست. در اکثر مواقع برای شروع یک کسب و کار
جدید لازم است که ابتدا یک دفتر یا مغازه اجاره کنید، ابزار کار را فراهم کنید، کارمند استخدام کنید و کلی هزینهی
دیگر؛ اما در شغل طراحی سایت نیازی به این کارها نیست. تنها چیزی که نیاز دارید یک کامپیوتر متصل به اینترنت
است. شما حتی میتوانید کارتان را از خانۀ خودتان هم شروع کنید و کمکم آن را گسترش دهید و شرایط بهتری را
فراهم کنید.
درآمد دیگری که میتوانید از طریق یادگیری طراحی سایت کسب کنید، استخدام شدن در شرکتهای طراحی
سایت است. حقوقی که برای طراحان سایت در نظر گرفته میشود، خیلی نرخ ثابت و مشخصی ندارد و بسته به
میزان تسلط شما در کدنویسی و زبانهای برنامهنویسی متغیر است. تا آنجایی که من میدانم این حقوق از
ماهی 2 میلیون تومان برای افراد بدون سابقه کار، شروع میشود و برای افراد برنامهنویس و مسلط به React به
ماهی 10میلیون تومان و بیشتر، میرسد. اما خب رسیدن به چنین جایگاهی سخت و زمانبر است و کاملاً
بستگی به توانایی و علاقه خودتان دارد!
نکتۀ مهم: فراموش نکنید که شما به یک برنامۀ بازاریابی خوب و منظم، برای دیده شدن نیاز دارید.
برای همین توصیه میکنم که حتماً مقالۀ «چگونه سایت خود را بازاریابی کنیم؟» را بخوانید.
همانطور که گفتم، اگر بخواهید از راه تخصصی و حرفهای وارد این حوزه شوید و زیر و بم طراحی سایت و کدنویسی
را بدانید، احتمالا آموزش شما زمان زیادی میبرد. اما اگر مصمّم هستید من
سایت https://www.w3schools.com/ را به شما معرفی میکنم. W3schools بهترین مرجع آموزش
برنامهنویسی است. این سایت زبانهای برنامهنویسی مختلفی را، که برای طراحی سایت نیاز دارید، طبق برنامه
معین به شما آموزش میدهد (البته به زبان انگلیسی).
اما یک راه سریع و ساده هم برای طراح سایت شدن وجود دارد. چه راهی؟ اگر دوست دارید خیلی زود از یک
مسیر راحت و البته مطمئن، وارد بازار طراحی سایت شوید، من پیشنهاد عالی دیگری برای شما دارم.
پیشنهاد من گرفتن نمایندگی از سایتساز است.با اخذ نمایندگی سایت ساز بهسادگی و فقط با کمی
وقت گذاشتن، سایت و فروشگاههای جذاب و بهینهسازی شده برای کسب و کارهای مختلف درست کنید و بابت
آنها پول بگیرید.
میزان درآمد شما، با استفاده از نمانیدگی پرتال، بهخودتان بستگی دارد. اگر خوب کار کنید، درآمدتان چیزی حدود
50 یا 60 میلیون خواهد بود. هیچ محدودیتی برای میزان درآمدتان وجود ندارد. این عدد فقط یک حد میانگین بود!
دوست دارید با سایتساز فوقالعادۀ پرتال و اخذ نمایندگی از آن بیشتر آشنا شوید؟
سایت ساز و فروشگاه ساز پرتال، یک سیستم استخدام ساده و کاربردی برای ورود به دنیای کسب و کارهای اینترنتی است. سیستمی که هر کس میتواند از آن برای داشتن یک سایت یا فروشگاه اینترنتی استفاده کنید. با اخذ نمایندگی از شرکت پرتال، شما یک سیستم کاملاً مشابه با سایت ساز پرتال خواهید داشت و میتوانید از طریق آن و با نام تجاری خودتان برای افراد و کسب و کارهای مختلف سایت طراحی کنید و کسب درآمد کنید؛ بدون آنکه اسمی از سایت ساز پرتال بیاید! به این ترتیب، نمایندگی سایت ساز و فروشگاهساز پرتال این مزایا را برای شما دارد:
امکانات سایت ساز پرتال روز به روز در حال بهبود و توسعه است، و همواره سعی شده، کار ساخت و مدیریت سایت و همچنین کسب در آمد از طریق طراحی سایت، برای نمایندگان عزیز بسیار ساده و پربازده باشد. اگر هنوز برای استفاده از نمایندگی پرتال قانع نشدهاید، برخی از امکانات آن را باهم مرور کنیم:
در پرتال 3 قالب برای سایت خودِ نمایندگان طراحی شده است. البته امکان ویرایش و اختصاصی کردن این قالبها هم وجود دارد و میتوان از آنها قالبهای متنوع و زیبا ساخت. پرتال، دستتان را تا جای ممکن باز گذاشته است.
خبر خوش اینکه: سامانه پیامکی، بطور پیشفرض به تمام سایتهای طراحی شده با سایتساز پرتال متصل شده است. به این ترتیب، اطلاعاتی مانند ثبت نام کاربران جدید یا درخواست خرید از طریق پیامک به شما گزارش داده میشود.
اکثر درگاههای پرداخت بانکی توسط سایت ساز پرتال پشتیبانی میشوند؛ فقط کافیست به بانک مراجعه و برای استفاده از درگاه ثبت نام کنید.
تمام قالبهای سایتساز پرتال، در اختیار شما نمایندگان نیز قرار میگیرد و برای طراحی سایت مشتریانتان هم میتوانید از آنها استفاده کنید.
همانطور که اشاره کردیم، شما به سادگی و فقط با چند کلیلک و تایپ چند کلمه میتوانید قالبها را ویرایش کنید و قالبهای جدید بسازید.
شما میتوانید گزارش کاملی از آمار کاربران سایتتان، وبسایتهای ساخته شده و پرداختیهای آنها، در اختیار داشته باشید.
اعضای تیمتان را به عنوان همکار در سیستم ثبت کنید و کارها را بین آنها تقسیم کنید.
شما هم میتوانید به افراد دیگری نمایندگی بدهید و از فعالیتهای آنها و سایتهایی که طراحی میکنند پورسانت دریافت کنید.
پرتال برای شما دو پکیج مختلف آماده کرده است. پیکج اول شامل وب سایت مشابه پرتال، 2 قالب برای سایت شرکتی شما، 100,000 تومان اعتبار هدیه، دامنه .com و .ir هدیه، 30 قالب اولیه برای استفاده کاربران، سیستم سایت ساز و فروشگاه ساز مشابه پرتال است.
پکیج دوم، برای کسانی است که میخواهند دو منبع درآمد داشته باشند. یعنی هم میتوانید از طریق نمایندگی سایتساز پرتال درآمد داشته باشید و هم از طریق نمایندگی سامانه پیام کوتاه.
برای اطلاع از جزییات استخدام کامل این پکیجها و دریافت مشاوره از پرتال حتماً سری به صفحۀ «نمایندگی سایتساز پرتال» بزنید. در این صفحه از سایت، جواب همۀ سوالاتتان را خواهید گرفت.
درباره این سایت